Počakajte ... Vaš prihod obdelujemo ..

OPOZORILO: ta priložnost bo minila

Ekscentrični milijonar izdaja scenarij, ki mu je dal 26 milijonov dolarjev dobička

Če boste sledili temu načrtu, boste v 30 dneh pretvorili 25 evrov v 5000 evrov, v naslednjih 12 mesecih pa boste imeli prihranke za vse življenje, brez nepotrebnega tveganja – prof. Bruno Lander milijonar.


Dragi prijatelj,

z vami bom odkrit. Pišem vam, ker NE BOM DOVOLIL, da bi na največjem BUMU na trgu, ki se dogaja RAVNO ZDAJ in je v vseh pogledih rekorden, zaslužili le veliki investicijski skladi in prevaranti z Wall Streeta.

Zato vam bom povedal o edinstveni možnosti za velik denar. Ki jo ekonomisti že zdaj imenujejo najboljša priložnost, da postanete milijonar od časa tehnološke revolucije.


Revolucija, v kateri so navadni otroci in računalniški čudaki zaradi delnic Microsofta, Googla ali Facebooka postali bogati.

A brez skrbi – ne bom vas prepričeval, da investirate v delnice tehnoloških podjetij. Tisti vlak je že odpeljal. Niste se vkrcali, tako pač je.

Vendar sem popolnoma prepričan, da si zaslužite odkriti enako izjemno priložnost.

Se na lastne oči prepričati, da živite v neverjetnem trenutku. V katerem lahko za en bankovec za 25 evrov imate prihranke do konca življenja.

In to nikoli ne bo enostavneje.

Ker vam bom na tej strani – POPOLOMA BREZPLAČNO pokazal 3 preproste korake, ki poskrbijo, da lahko vsak – dobesedno VSAK postane milijonar.

Če ste pripravljeni na neverjeten denar, si oglejte ta grafikon. Na njem vidite železni ekonomski zakon, zaradi katerega vsak finančni BUM sledi istemu 3-stopenjskemu scenariju.

Tako je bil videti ...

  • Bum na borzi v 20. letih
  • Tehnološki bum v 90. letih
  • Stanovanjski bum leta 2000

In na tej točki imamo spet opravka s tem železnim ekonomskim zakonom. Zahvaljujoč njemu sem na eni transakciji zaslužil točno 1,6 milijona dolarjev.

Kako sem zaslužil tak denar?

Preden začnete ugibati.

To niso bile delnice Amazona. Binarne opcije ali investiranje, ki temelji na tveganju.

Govorim o povsem drugačnih finančnih sredstvih. Kriptovalutah – torej digitalnih sredstvih, ki so namenjeni plačevanju za storitve in izdelke. Prva izmed njih je bil Bitcoin. The Economist je o Bitcoinu pisal s takimi besedami:

Vsak, ki je imel računalnik in srečo, da bi za vsaj 100 evrov kupil Bitcoin julija leta 2010, ko je stal 52 centov, ima zdaj na računu 4,6 milijona.

Na žalost imamo 2020, če pa že berete to besedilo, po vsej verjetnosti niste ujeli te neverjetne priložnosti.

Ampak saj vam ne bi pisal, da bi govoril o tujem denarju?

To je res, zato poglejte na graf cene valute Verge. To je kriptovaluta, imenovana mlajši, boljši Bitcoin. Še pred 12 meseci ni nihče vedel zanjo in je stala cente.

Pa zdaj –

Vsak, ki je v Verge investiral 25 evrov – je eno leto kasneje izplačal točno 14.309 evrov!

In naj vam iskreno povem, da se v 20 letih investiranja na borzi še nikoli nisem približal takšnemu dobičku. To pa je samo eden od primerov. Ker se v zadnjem času podobne priložnosti na trgu kriptovalut pojavljajo tako rekoč dan za dnem.

Spodaj si lahko ogledate, kakšen je dobiček drugih kriptovalut, izmerjen v zadnjih 30 dneh:

IME CENA KOLIČINA KOSOV NA TRGU DOBIČEK ZADNJIH 30 DNI
District0x 0,17 € 60.000.000 DNT ↑ 3901,89%
Ark 1,67 € 96.000.000 ARK ↑ 3500%
Tron 0,223 € 31.000.000 ThX ↑ 2012%
NoLimitCoin 2,25 € 16.365.507 NLC ↑ 1700%
Patriot 12.20 € 7.643.233 PART ↑ 1100%

In to niso srečni zadetki.

To niso dobički v enem letu …

To so dobički v 30 dneh

Zato počasi že začenjate razumeti, zakaj sem to priložnost imenoval način za upokojitev. Ker nimam pojma, za kaj zapravljate svoj denar, vem pa, da s takšnim zaslužkom ne boste mogli zapraviti vsega, kar boste zaslužili.

Zato ekonomisti ta BUM imenujejo največja priložnost v zgodovini naše generacije.

Zdaj pa se spomnite, da sem povedal, da lahko v enem letu privarčujete za pokojnino ...

Vam pa spolzi iz rok ...

In zagotavljam, da boste to obžalovali do konca življenja.

Zato sem napisal to sporočilo.

Da bi vam izdal 3-fazni scenarij služenja. Ta, ki mi je dal 1,6 milijona dobička na eni transakciji. Točno ta, ki ...

Bo iz vas naredil milijonarja

V to sem prepričan, ker je razcvet v dvajsetih letih sledil istemu scenariju. Tako je bil videti tehnološki bum v devetdesetih letih. Tako je bil videti tudi stanovanjski bum leta 2000. Tako je tudi zdaj.

To je zato, ker na trg najprej vstopi le 1 % najpametnejših vlagateljev. Imenovani navdušenci. Ki se ne bojijo izkoristiti novih trendov.

To je faza 1

Nato v ospredje stopijo profesionalni vlagatelji, ki odkrijejo potencial trga in na njem začnejo zaslužiti "pameten denar". To znaša okoli 8-9 % transakcij.

To je faza 2

Na konec pa v igro vstopi publika, torej ostalih 90 %. Takrat cena eksplodira in poleti navzgor kot raketa.

To je faza 3


In najboljše pri tem zakonu je to, da vam ni treba vedeti, kako tak trg deluje. Ekonomije vam sploh ni treba poznati. Zadostuje, da izkoristite priložnost in se usedete na dober vlak … in ostalo se bo storilo samo.

Tako kot takrat, ko so mali vlagatelji kupovali delnice Facebooka in Googla, ker so bile najcenejše. Tako kot otroci z računalniki, ki so Bitcoin kupili iz zabave in imajo zdaj vsak po šest ničel na svojem računu.

In – ZDAJ se ta priložnost spet ponavlja. Poglejte še enkrat, kako je bilo to videti za valuto Verge:

V prvi fazi 2016-2017 se vrednost valute Verge praktično ni premaknila.

V drugi fazi do konca 2018 je bila rast počasna.

Dokler nenadoma v tretji fazi – BUM!!! Cena Verge se je zvišala in investitorji so v kratkih 12 mesecih na Vergeu zaslužili 14250 evrov za vsakih 25 vloženih evrov.

In v kriptovalutah se ponavlja znova in znova

Samo poglejte, kaj se je leta 2017 zgodilo z valuto Ethereum

Prijatelj jo je kupil kot darilo svoji hčerki in zapravil 500 evrov. Po nekaj letih je dekle izplačalo 407.822 € in kupilo stanovanje za gotovino.

Oglejte si, kaj se je lani zgodilo s kriptovaluto Nexus. Ko sem jo priporočil na BBC-ju, je stala le nekaj centov. Toda vsi, ki so me takrat poslušali, so za 25 vloženih evrov zaslužili 16641,5 evrov.

Takšne primere bi lahko navajal ves dan. Ampak to je tako ali tako ...

samo delček tega, kar se bo zgodilo v naslednjih 12 mesecih

Ker je ZDAJ 3-fazni scenarij začel delovati na celem trgu kriptovalut. To pa pomeni, da smo v najbolj donosnem trenutku kriptovalut. Če pogledamo tržne podatke, je jasno, da bo vrhunec prišel v naslednjem mesecu.

To bo učinek 3-stopenjskega cikla, o katerem sem vam govoril.

To pravilo nima izjem.

Če imate torej zdaj na voljo 25 evrov v denarnici, JIH ZDAJ LAHKO ZAMENJATE ZA 5000 EVROV, 7500 EVROV IN CELO 10.000 EVROV.

Če pa počakate eno leto. Bo to že dovolj denarja za dobro pokojnino. Samo spomnite se, kaj je pisal The Economist:

Vsak, ki je imel računalnik in srečo, da bi za vsaj 100 evrov kupil Bitcoin julija leta 2010, ko je stal 52 centov, ima zdaj na računu 4,6 milijona.

Takrat ste to zamudili. Zdaj pa ne potrebujete sreče. Ne potrebujete niti računalnika (to vam bom razložil kasneje)

Ker ta denar je lahko vaš. In to je dobra novica.

Na žalost pa je tudi SLABA NOVICA

Kot vsak BUM v zgodovini, kriptovalutna bonanza ne bo trajala večno.

Eksperti predvidevajo, da se bodo rekordni dobički končali že čez 12 mesecev.

In ko se bo tak lahek zaslužek končal. Nikoli ne boste imeli več priložnosti za tako hiter in preprost zaslužek. Seveda se to železno pravilo služenja sploh ne bo končalo. Da, prišla bo druga priložnost. Ampak z 99 % verjetnostjo to ne bo za čas vašega življenja. Ali pa ko boste zelo stari in vam denar ne bo več potreben.

Kaj to pomeni?

Samo eno stvar. Zdaj pišete svojo lastno zgodbo. Lahko dobite denar, da bi živeli po lastnih pogojih. Tako kot drugi, ki so že izkoristili to investicijsko okno in imajo zdaj takšne zgodbe:

Tudi SIROMAK lahko zasluži

Celo življenje sem bil reven. Celo ko sem kaj imel, so mi to ukradli. Zato si nisem mogel privoščiti, da bi kupoval drage stvari. Vse sem vzel na obroke, tudi likalnik. Zelo je žalostno, toda kaj drugega pa naj bi storil.
Sčasoma sem ugotovil, da imam dovolj, nato pa sem začel iskati načine, kako zaslužiti denar. Ko sem naletel na pismo gospoda Landerja, sem obnemel. Ker prvič nekdo čez mene ni naredil križa samo zato, ker sem reven. Upošteval sem njegov nasvet in dobil nekaj kriptovalut po 25 evrov. Po 12 mesecih imam na računu okroglih 5250 evrov. Najboljše pa je pred mano. Ker je z vsakim dnem tega vse več in več.

Marjan je s kriptovalutami zaslužil 5250 evrov

Številke ne lažejo

Sem finančni analitik že 20 let in naj povem na kratko. Vsak ki ima vsaj malo soli v glavi – ne sme spustiti take priložnosti. Ker se črno na belem vidi, da je to, kar se zdaj dogaja v kriptovalutah, največji BUM v zgodovini. Premaga vse Facebooke in Microsofte, ki sem jih videl doslej. Najboljše pa je to, da je najboljše pred nami. Tako da vsem svojim strankam zdaj rečem: priskrbite si čim več kriptovalut, potem pa se bomo srečali v klubih milijonarjev!

Boštjan Mahnič – finančni analitik, njegove stranke zaslužijo 1000 %, 2000 % in več na kriptovalutah

Darilo z nebes

S kriptovalutami sem sama zaslužila 10.000 evrov in plačala poroko vsaki hčerki. O tem bumu sem povedala tudi vsaki prijateljici in osebi iz družine – vsi so izkoristili. Zato verjamem, da lahko vsak človek, ki potrebuje denar in ne išče izgovorov, trenutno dobi svojo prvo kriptovaluto. Samo pohitite, moji dragi, kajti takšna priložnost se ne bo kmalu ponovila.

Tereza Stopar – iz zasluženega denarja je plačala poroke hčerk

Treba je pohiteti

Leta 2010 so banke in veliki igralci spregledali Bitcoin, zato so služili običajni ljudje. Majhni investitorji in navdušenci nad tehnologijo so nenadoma postali milijonarji. Tokrat bo drugače, ker velike korporacije delajo vse, da bi nas odrezale od kriptovalut. Zato 99 % ljudi nima pojma, kaj se dogaja. Ostalo je pa zelo malo časa, da bi se usedli za mizo in naredili investicijo svojega življenja z donosom 1000 %, 2000 % in več odstotkov. Zato jaz nisem čakal in sem vložil 500 evrov, ki bi drugače šli za potovanje z ženo. V enem četrtletju se je izkazalo, da sem enotedensko potovanje spremenil v 212.000 evrov prihranka. Genialno!

Kristjan Mraz – spremenil je izlet v tujino v 212.000 evrov

Prvič v življenju mi je uspelo

Mogoče imam smolo. Mogoče nisem pozoren. Mogoče pa ima prav bivša žena, ki mi je govorila, da sem kreten. Ker v življenju sem skoraj vse zafrknil. Ko sem kupil delnice, nisem bil pozoren in sem jih prodal z izgubo. Ko sem poskušal trgovati z oblačili iz Kitajske, so mi okradli skladišče. Ko sem začel poslovati s kolegom, se je izkazalo, da je lopov prevarant. No, vedno nekaj.
Zato sem, ko sem videl, da se da zaslužiti kot na Bitcoinu – sem pomislil: Jaka, to je tako lahek denar, da celo ti ne boš tega zamočil. In tokrat sem končno imel prav. Mogoče sem pretiraval, da sem takoj prodal hišo in z vsem svojim denarjem dobil kriptovalute. Ampak ko sem po 40 dneh na računu zagledal ŠEST NIČEL, sem vedel, da se včasih da zaslužiti celo na lastni neumnosti.

Jaka Adamič – Dobil je celo promoženje kriptovalut in v 40 dneh postal kriptomilijonar

In to je le nekaj zgodb, ki pa jih je še veliko več.

A to ni nič čudnega, spomnite se samo, koliko so lastniki kriptovalut zaslužili v zadnjih 30 dneh:

IME CENA KOLIČINA KOSOV NA TRGU DOBIČEK ZADNJIH 30 DNI
District0x 0,17 € 60.000.000 DNT ↑ 3901,89%
Ark 1,67 € 96.000.000 ARK ↑ 3500%
Tron 0,223 € 31.000.000 ThX ↑ 2012%
NoLimitCoin 2,25 € 16.365.507 NLC ↑ 1700%
Patriot 12.20 € 7.643.233 PART ↑ 1100%

Če bi dobili katero koli izmed njih, bi za 25 evrov imeli dobre počitnice z družino, novo pohištvo za dnevno sobo, denar za odplačilo posojil za praznike. Ali pa gotovino, da bi jo zapravili za neumnosti.

Ampak to še ni vse ... Ker sem najboljše pustil na konec.

Ker valute, o katerih ste brali, trenutno niso vaše najboljše možnosti za zaslužek. Obstaja še ena, o kateri vam nisem povedal.

Strokovnjaki jo imenujejo investicijski diamant.

Ker je še vedno malo znana (nahaja se v 2. FAZI), je njena cena samo nekaj centov. To pa pomeni, da boste za vsakih investiranih 25-50 evrov zaslužili:

  • 1430,25 evrov v 10 dneh,
  • 4425 evrov v 30 dneh
  • 7750 evrov v 60 dneh
  • in kar 42.750 evrov v roku 12 mesecev.

Zakaj sem tako prepričan?

Naj vam pojasnim. Najprej pa moram povedati nekaj o sebi, da boste vedeli, zakaj bi morali zaupati neznancu.

Začnimo od začetka

Naj se najprej predstavim, moje ime je Bruno Lander.

Če vam moj priimek zveni znano, ste mogoče brali kako izmed mojih 10 knjig, vključno z bestsellerjem Moč denarja.

Mogoče ste brali enega izmed člankov, objavljenih v revijah, kot so Wall Street Journal, Financial Times, The Observer.

Ali pa ste poslušali moje podcaste, v katerih navajam trike za hiter denar in so tako učinkoviti, da imajo več kot 20 milijonov prenosov.

Ampak zagotovo ne veste, da sem klasični računalniški norec.

Svoj prvi računalniški program sem napisal leta 1982. In bil sem programer skoraj 30 let. Govorim vam o tem, saj ima to, ko gre za kriptovalute, OGROMEN POMEN.

Ker so kriptovalute ustvarili programerji. To pomeni, da lahko ne razumete popolnoma njihovega potenciala, če ne znate pogledati, kaj je skrito v njihovi kodi.

In ravno zaradi tega, zahvaljujoč moji računalniški maniji, sem že leta 2012 na televiziji govoril, da je Bitcoin način za najlažji denar. Ko so vsi, skupaj z ekonomisti in zviteži z Wall Streeta bili skeptični.

Ko so na CNN govorili, da bo Bitcoin padel v najmanj 12 mesecih.

Ko so se ekonomisti smejali, da je lažje zaslužiti z dobičkom od 20-letnega forda kot z Bitcoinom.

Jaz sem govoril, da je Bitcoin rudnik zlata.

In veste kaj?

Hitro se je izkazalo, kdo ima prav.

Na koncu so ljudje opazili potencial Bitcoina.

Celo mainstream mediji so ga začeli ceniti.

Ampak takrat je bilo že prepozno, da bi se zaslužila z BTC.

Če bi me poslušali takrat, leta 2013, bi zdaj imeli 3710 % dobička!

Ampak to ni več pomembno. Ker se je BUM Bitcoina končal in zdaj z njim z drobižem ne boste zaslužili.

Najpomembneje pa je, da lahko še vedno s 25 evri zaslužite za pokojnino. Ker sem našel drugo kriptovaluto, ki je zdaj v najboljši fazi rasti.

Ta valuta je Stellar.

Čudežen otrok Jeffa Bezosa, ki stoji za uspehom takih valut kot Bitcoin, Ethereum, Verge.

Tokrat pa je presegel samega sebe, saj mu je uspelo ustvariti tako hitro in varno kriptovaluto. Da deluje bolje kot vse, kar sem videl doslej.

Kaj mislim s tem?

Če ste nekoč kupovali Bitcoina, potem veste, da morate za potrditev transakcije čakati celo 30 minut. Za Stellar pa zadostuje 30 sekund. To je mogoče, ker Stellar uporablja 20-krat boljši algoritem kot BTC. Zato menim, da je obsojen na uspeh.

Stellar sem sledil zadnjih 10 mesecev. Dan za dnem. Uro za uro. In številke izrazito kažejo, da se ravno nahaja na koncu 2. faze. To pa pomeni:

Tukaj smo!!!

KMALU bo vrednost Stellar eksplodirala.

BUM!

Ampak to ne bo vprašanje leta ali mesecev.

Eksperti predvidevajo, da bo Stellar v roku naslednjih 30 dni zrasel za 20-30 krat.

Njapomembnejše pa je, da ZDAJ samo VI in 2-3 % oseb ve o Stellar, zato je dostopen po odlični ceni.

Ampak morate zelo pohiteti. Ker bo točno čez 2 dni v televiziji objavljen intervju z mano. V katerem izdajam točno to, kar sem povedal vam. Tega ne morem več ustaviti, ampak vi imate te informacije prvi in od vas je odvisno, ali boste izkoristili to priložnost.



Po pravici povedano bo ta intervju povzročil, da bo Stellar zagotovo pridobil dodatnih 500-600 %. Morate pa pohiteti, kier bodo čez 2 dni za Stellar vedeli vse, takrat pa bo njegova cena že zelo visoka in ne bo možnosti, da bi iz 25 evrov zaslužili 5000 EUR, 7500 EUR in celo 10.000 EUR.

Kako zaslužiti najlažji denar v življenju?

Poslušajte – kot sem vam obljubil, je vse, kar ste prebrali, BREZPLAČNO.

To pomeni, da lahko ZDAJ odidete s te strani in pridobite Stellar. Dobiček zagotovo bo. Iz izkušenj vem, da marsikdo še nima kriptovalut in se jim zdi, da je vzpostavitev valutnega računa težka.

Vem, da ni vsak tak obsedenec kot jaz. Zato sem za vas našel pisarno, kjer lahko prejmete valuto Stellar za dostop do izobraževalnih storitev.

Po pravici povedano – lahko postanete lastnik Ripple v 5 minutah. Ker vam zadostujejo 3 preprosti koraki.

Korak1

Izbirate, koliko želite zaslužiti.

Korak2

Navedete podatke, na katere bo ustvarjen vaš poseben račun kriptovalut. Ampak mirno, brez kakršnih koli številk dokumentov. Brez potrdil. Zadostujeta naslov in priimek.

Korak3

Prejmete paket in poseben ključ, na katerem so zapisane vaše valute. In ki jo lahko kadar koli zamenjate za denar.

In to je to. Nič enostavnejšega.

Preden se odločite za to ponudbo, pa morate vedeti eno NORO POMEMBNO stvar.

Ker ste od mene. Vam pripada izjemno zavarovanje.

Če v roku 30 dni spremenite mnenje, vam kar koli neha biti všeč ali si preprosto premislite. Imate pravico prejeti vračilo 100 % vašega vplačila. Brez pregovarjanja. Ampak resnica je taka, da ko boste videli, da ste zaslužili 10.000 %, 20.000 % in celo 30.000 %, bi morali biti butec, da bi se umaknili in ne izplačali svojega zasluženega denarja.

Kako dobiti največjo količino Stellar, da bi zaslužili kar največ?

Valuta Stellar je na ozemlju Slovenije na voljo prek uradne platforme s potrdilom izdajatelja. Trenutno je ostalo samo 78 prostih paketov valute Stellar. Ta številka se z vsakim trenutkom zmanjšuje in večina oseb bo morala ostati praznih rok.

Vendar pa imate vi prednost, ker sem rezerviral posebej za vas dostopne pakete Stellar. Dne 06.03.2021 cena 1 paketa Stellar za nakup dostopa do izobraževalnih storitev znaša 35 €.

Vendar je REZERVACIJA na voljo SAMO pri prvem obisku strani. Da ne bi blokirali priložnosti za 5000 EUR, 10.000 EUR tem, ki potrebujejo ta denar.

Zato se morate odločiti. Bi radi 25 evrov spremenili v bogastvo in bili na poti, da v 30 dneh postanete milijonar. Ali pa to priložnost vržete v smeti.

Ampak le pohitite. Ker bodo po izčrpanju paketov Stellar dobički, o katerih ste brali, že izven vašega dosega.

Srečno,
prof. Bruno Lander

POMEMBNO OBVESTILO

Količina paketov valute Stellar je omejena. Zato rezervirajte svoj paket za nakup dostopa do izobraževalnih storitev že ZDAJ. Ni vam treba podpisovati pogodb. Plačevati vnaprej. To ni nujno. Preprosto izpolnite obrazec in izberite, koliko paketov Stellar želite prejeti.

ZARADI PROCEDURALNIH RAZLOGOV NA OSEBO VELJA OMEJITEV 5 PAKETOV Stellar ZA NAKUP DOSTOPA DO IZOBRAŽEVALNIH STORITEV

Število dostopnih paketov Stellar:

0 0 7 8
z
5 0 0 0
78 € 35 €

Izpolnite spodnji obrazec, da bi naročili paket Stellar in zaslužili 40.000 evrov

Naročilni obrazec

DA!Razumem, da na osebo velja omejitev samo 5 paketov za nakup dostopa do izobraževalnih storitev in nič ne tvegam, saj lahko v roku 30 dni prejmem 100 % vračilo svojega vplačila!

DA! Odločam se zaslužiti 1500, 3000 in celo 20.000 evrov z Stellar

Hvala, ker ste se prijavili!

Preveritvena E-pošta vam bo kmalu poslana

P. S.Ne pozabite, da je v letu 2020 zadnja možnost za zaslužek s kriptovalutami. Valuta Stellar bo v najbližjem času šla v najbolj dohodno fazo. Če torej ne boste ukrepali zdaj, lahko nehate sanjati, da boste kadar koli zaslužili s kriptovalutami.


Copyright (2019-2021)